Referenties

Vlotte verhuizing, dit mede omdat we de boel echt goed hadden voorbereid. De heren van Obelix waren goedgeluimd en gingen lekker aan het werk. Voor mij een goede verhuiservaring.

16-04-2018 | Ludo

Goede en gezellige mensen!

17-03-2018 | Anoniem

Fantastisch concept. Ze komen met 2 verhuiswagen en 4 verhuizers. Daardoor ging alles snel en efficiënt. Rond het middaguur waren we helemaal over. Ik zou de volgende keer weer voor Obelix kiezen.

05-03-2018 | Theo

Hard werkende jongens met veel ervaring. Goede prijs. Enige minpuntje was dat er ook voorrijkosten gerekend worden. Staat wel in de kleine lettertjes maar waren niet genoemd bij de prijsopgave.

08-02-2018 | José Spee

Prima bedrijf, vakkundig en prettig personeel. Zijn zeer tevreden over het geleverde product.
Prima prijs/ kwaliteit verhouding.
Ga zo door !!

13-01-2018 | Henk Vermeulen

Houden zich aan gemaakte afspraken: net, snel en vakkundig. Daarnaast prettige en beleefde jongens. Zeker een aanrader.

09-01-17 | Student

Heel goed. Professioneel, zonder problemen en op tijd. Ook goede communicatie. Prettige ervaring!

26-12-16 | Mevr. Brouwer, Utrecht

Uitstekende ervaring met Obelix verhuizingen. Goede eerlijke communicatie, prima offerte gekregen. Klus werd snel en vakkundig uitgevoerd. Kan iedereen aanraden kies voor Obelix. Leuke gemoedelijke sfeer,aardige en beschaafde jongens.

19-12-16 | Dhr. Berkhout, Rotterdam

De verhuizing door obelix verhuizingen is zeer goed gedaan. Ze waren netjes vroeg bij mijn oude huis om alles in te laden. Met 3 man ging het goed snel en vakkundig. Ook het uitladen op het nieuwe adres ging zeer goed en snel. Ik was zeer tevreden.

04-10-16 | Dhr. kan, Amsterdam

Fijne verhuizers, gezellig ook, en snel gedaan, fijn kunnen overleggen.

03-10-16 | Mevr. Strating, Zwolle

Goede service, snelle verhuizing, vriendelijke mannen, goede prijs!

23-09-16 | Mevr. Masson, Rijswijk

Top! De mannen waren netjes op tijd, hebben snel en zorgvuldig gewerkt. Heel tevreden.

08-07-16 | Dhr. van de Loo, Amsterdam

Obelix ingeschakeld om de inboedel van twee senioren te verhuizen. De mannen hebben perfect werk geleverd voor een schappelijke prijs.

28-05-16 | Dhr. Bravenboer, Vlaardingen

Zeer tevreden over de jongens van Obelix. Op tijd, snel en vakkundig. Voor een volgende verhuizing zou ik ze zo weer vragen.

28-05-16 | Mevr. Zandbergen, Vlaardingen

Verhuizing binnen Den Bosch is top gegaan. De heren werkten netjes, waren beleefd en vrolijk. Was een pittige verhuizing met aardig wat spullen en monteer werk. Alles naar tevredenheid uitgevoerd en als er weer verhuisd moet worden schakel ik deze mannen zeker weer in!

24-03-16

Prima. Heren waren op tijd aanwezig en hebben de verhuizing in korte tijd voor ons uitgevoerd. Vroegen steeds netjes waar alles moest staan en we konden alles aan ze vragen.

04-03-16 | Dhr. Broekhof, Zeewolde

Vandaag een verhuizing plus demontage/montage van vier Ikea PAX kasten laten doen door Obelix. Er wordt goed omgegaan met de spullen en muren, geen beschadigingen overgehouden. De verhuizers zijn flexibel en werken in goede sfeer samen. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.

12-02-16 | Dhr. van Steenbergen, Utrecht

Verhuizing prima verlopen. Verkeerde inschatting gemaakt door mijzelf t.a.v. het aantal m3, maar dat is door Obelix uitstekend opgelost. Harde werkers en alles is verder zonder problemen verlopen.

26-11-15 | Dhr. Braun, Utrecht

Erg leuke verhuizing en mannen Weten wat ze doen.

18-11-15 | Mevr. vanW Woerkom, Hilversum

Onze verhuizing was van Loosdrecht naar Huizen. De mannen van Obelix waren zeer op tijd aanwezig. In een mum van tijd zat alles zorgvuldig in de verhuiswagen. In Huizen werden de spullen snel en vakkundig naar 3 hoog gebracht. De mannen zijn erg vriendelijk, alles kan en niets is ze teveel. Een echte aanrader!!! Obelix, bedankt!

11-10-15 | Dhr. Muileman, Loosdrecht

We zijn geweldig goed en snel verhuisd door de mannen van Obelix! Ze werken zorgvuldig, met goed humeur en de nodige humor. De volgende verhuizing gaan we zeker weer met Obelix doen, bij deze beloven we geen Gamma verhuisdozen te gebruiken hoor! Een ieder die op zoek is naar goede en betrouwbare verhuizers, zoek niet verder!

28-09-15 | Mevr. Wapstra, Amersfoort

Super bedrijf! Aardige en gezellige mannen die weten waar ze mee bezig zijn. Heel flexibel en ik kan ze iedereen aanbevelen. (Misschien een beetje flauw om alles met een 10 te belonen maar ik heb echt geen verbeterpunten ontdekt.)

14-07-15 | Mevr. Somers, Almelo

Het is prima verlopen. Vriendelijke en potige verhuizers! De verwachting was 1x rijden, maar het meubilair paste net niet waardoor een 2de rit noodzakelijk was. En dat zonder extra kosten, goede service!

01-06-15 | Dhr. Elsinga, Kampen

Top-team! Heb Obelix na eerste positieve ervaring inmiddels meerdere malen ingehuurd. Iedere keer op tijd, goede communicatie, foutloos, service gericht en heel betaalbaar. Aanrader voor iedereen die hulp bij verhuizen nodig heeft, van klein en kostbare objecten tot grote en schijnbare onhandelbare zware items!

27-05-15

Obelix verhuizingen is een aanrader, netjes op tijd alles keurig verhuisd verhuisdozen in bruikleen gekregen in een woord top gedaan jongens bedankt.

05-05-15 | Dhr. van Opstal, Schiedam

De mannen van Obelix waren er vroeg bij, namelijk bijna anderhalf uur te vroeg! Dat puntje terzijde gingen ze direct voortvarend aan het werk. Zij werken snel, netjes en met aandacht voor waar de spullen moeten staan in het nieuwe huis. Een goede ervaring. Ik zou de mannen van Obelix zeker aanraden aan anderen.

27-04-15 | Mevr. van Ruiten, Baarn

Perfect gegaan, keurig op tijd, alles netjes vervoerd. Heel behulpzaam en ze denken mee om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hele goede ervaring.

24-03-15 | Dhr. Blesgraaf, Utrecht

Zeer fijne ervaring: betrouwbaar, goed, snel én gezellig! Echt een aanrader.

09-03-15

Top verhuizers, leuke gasten. Geen mitsen en maren maar gewoon hard werken en verhuizen.

07-01-15 | Dhr. Heesbeen, Utrecht

Als je een goede verhuizers zoekt voor een goede prijs en mannen die keihard doorwerken dan zou ik zeker voor Obelix verhuizingen gaan. Netjes op tijd en ze denken ook mee tijdens het verhuizen en het plaatsen van de spullen. Top!

16-12-14 | Dhr. Schouwe, Zwaag

Prima geregeld. Waren ruim op tijd, werkten hard en zorgvuldig met 3 man sterk en ook nog in voor een praatje tijdens de pauzes. Alles naar wens verlopen en dat voor een scherpe prijs, een aanrader!

26-11-14

Duidelijke afspraken, goede communicatie. Houdt zich aan de afspraak,betrouwbaar!Tevens wordt er meegedacht hoe het beste te werken. Creatief om toch alle spullen goed over brengen en ervoor te zorgen dat alles geinstalleerd kan worden. Dit alles voor een schappelijke prijs. Ik kan Obelix van harte aanbevelen.

11-11-14 | Mevr. milder, Nijmegen

Hele fijne verhuizers! Goede afspraken mee gemaakt, keurig op tijd en met veel vakkundigheid en vooral ook plezier hebben ze ons verhuisd. En ze waren nog snel ook. Zeker een aanrader!

07-09-14

Uitstekend uitgevoerd door Obelix. Het was niet heel gemakkelijk met zware spullen 4 lange trappen omhoog en onder warme omstandigheden maar alles zonder wanklank, binnen planning en afgesproken prijs. Ik kan iedereen die een verhuisklus heeft Obelix aanbevelen.

04-09-14 | Dhr. van der Hoeff, Rotterdam

Had spullen van derde die door obelix verhuizingen snel naar de eigenaar terug is gebracht. Kosten van verhuizing waren voor de eigenaar spullen.

31-08-14

Zeer op tijd stonden ze voor de deur, de jongens van Obelix verhuizingen. Met de nodige humor werd alles ingeladen. Ook het uitladen ging snel en zorgvuldig. Voor we het wisten stond alles netjes op zijn plaats. Prima ervaring, van harte aanbevolen!

18-08-14

Goede betrouwbare verhuizers, waren er op tijd (3 man) en hebben vrolijk alle spullen door een smal trapgat naar beneden gedragen. In het nieuwe huis zonder morren spullen van 0 naar 4 naar de kelder gebracht omdat we nog niet wisten waar het heen moest. Bijzonder sympathieke en hardwerkende verhuizers. Bij de volgende verhuizing zal ik zeker weer contact met ze zoeken en niet alleen om de redelijke prijs..

06-03-14 | Dhr. van der Maurits, Nijmegen

Super!!!

25-02-14 | Mevr. Vens, Ijsselstein

Olaf en zijn team hebben mijn zoon verhuisd, waren sympathiek, snel en alles uitstekend geregeld, ook een lastig stapelbed snel uit elkaar gehaald en opnieuw opgebouwd. Olaf dacht mee, wilde er persoonlijk op toe zien dat mijn zoon zijn kamer optimaal had ingericht!

25-11-13 | Dhr. Brouwer, Amstelveen

Inmiddels alweer 1,5 maand geleden verhuisd. Maar prima ervaringen met Obelix verhuizingen gehad. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Op de afgesproken dag met 4 man sterk. Een gezellig stelletje dus leuke dag geweest. Eigenaar Olaf heeft prima geladen en na 2x rijden was alles over. De monteur die mee was heeft kasten gedemonteerd en weer gemonteerd. En de kleine kasten die eerst geprobeerd zijn door het trapgat te wurmen, moesten op het nieuwe adres helaas toch uit elkaar. Maar dat was geen probleem. Na een hapje en snapje en een fooi voor ieder gingen de boys terug van Hoofddorp naar Hilversum, Inmiddels zijn de dozen weer keurig opgehaald. Jongens, bedankt nog.

25-09-13 | Mevr. Dickhaut, Hoofddorp

Was dik voor mekaar, een volgende keer denk ik weer aan Obelix.

22-06-13 | Dhr. Jonker, Amersfoort

Wij zijn heel tevreden, alles is volgens planning verlopen, ze hebben heel goed meegedacht en alles netjes opgeleverd. Er waren vrij veel meubelen, dozen en spullen te verhuizen, maar alles is zonder enkele schade opgeleverd- top! In 6 maanden moeten wij weer verhuizen. Obelix is zeker onze eerste keuze.

14-01-13 | Dhr. Kopp, Hilversum

De heren van obelix verhuizingen zijn super! Kwamen met 3 man en kevin(haha geintje kevin kan je wel hebben toch!) hebben de verhuizing conform afspraak gedaan en een grote schuifkast gedemonteerd en gemonteerd. Goede communicatie vooraf en dat voor een super scherpe prijs. Aan te bevelen!

13-01-13 | Dhr. stapper, ’s-Gravenhage

Geweldige ervaring! Ik ga nooit meer zelf verhuizen. Ze waren heel snel, beleefd, voorzichtig met mijn spullen en ook nog enorm met ze gelachen. Bedankt! Ik raad jullie iedereen aan.

14-12-12 | Mevr. Stokkentre, Utrecht

Olaf Hekman arriveerde ‘s ochtends vroeg keurig op tijd met z’n mannen. Omdat zijn verhuiswagen in het buitenland was, had hij speciaal voor ons een vrachtwagen met de gevraagde 50 m3 gehuurd. Tijdens het achteruitrijden met deze voor hem nieuwe vrachtwagen schampte hij per ongeluk een houten traptrede van ons appartementencomplex. Die lichte schade is achteraf keurig afgewikkeld. Onze inboedel is snel, vakkundig en met de nodige Amsterdamse humor in de vrachtwagen geladen en in de middag veilig naar Nijmegen gereden. Daar hebben de mannen alles uitgeladen in de juiste kamers van ons nieuwe huis gezet. We waren onder de indruk van hun inzet, vakmanschap en werklust.

01-12-12

Prima uitgevoerd!

29-11-12 | Dhr. Menage, Amsterdam

9 November hebben ze ons verhuisd. De opdracht bleek groter te zijn dan verwacht. (Verkeerde inschatting onze kant) Dit was allemaal geen probleem. Ze hebben ons keurig geholpen en alles zeer netjes verhuisd. Zeker een aanrader!!

20-11-12 | Mevr. Kommer, Vleuten

De geplande verhuisdag was zaterdag. Al vroeg werden wij gebeld dat de verhuiswagen was aangereden en dat deze weggesleept moest worden. op dat moment flink balen. Helemaal goed gemaakt door Obelix. Zondagmorgen stonden zij klaar met vervangende wagen en hebben zij de verhuizing keurig en vakkundig geregeld.

12-11-12 | Dhr. Hoogendoorn, Burgh-Haamstede

Afgelopen zaterdag zijn we goed en snel verhuisd door deze mannen, het was niet lullen maar vrachtwagen vullen. We hebben zelf erg weinig hoeven doen. Is zeker een aanrader!

15-10-12 | Dhr. ter Horst, Hoorn

Net over naar mn nieuwe woning dankzij Obelix. Mooie prijs en ook nog eens een goed resultaat. Zeker een aanrader!

15-08-12 | Dhr. Lintelo, Rotterdam

Zeer tevreden! Ging om een kleine verhuizing die de mannen binnen 2,5 uur helemaal uitgevoerd hadden zoals afgesproken zonder ook maar iets te beschadigen. Ze werken snel en erg efficient. Ik kan Obelix zeker aanbevelen.

25-07-12 | Utrecht

Kan niet anders zeggen dan dat alles perfect was. Ging bij mij om een kleine verhuizing, maar de mannen hebben het zeer proffessioneel gedaan en ook nog voor een zeer scherpe prijs! Ik kan ze iedereen aanraden!

23-07-12 | Dhr. Verstegen, Nieuwegein

Snel gewerkt, goed meegedacht. Zeer tevreden.

23-07-12 | Mevr. Severs, Woerden

Nadat we in 2010 al door Obelix waren verhuisd van onze appartement (verkocht) naar ons (tijdelijk) huurhuis, hebben we nu ons nieuwbouwhuis klaar was afgelopen maart 2012 wederom voor Obelix gekozen. De heren waren nog net zo vriendelijk, de service was nog steeds top en al onze spullen zijn, zonder schade, overgekomen. Wij kunnen Obelix verhuizingen van harte aanbevelen, zij maken van verhuizen een feestje. Vr, gr, Sebastiaan & Kim

27-06-12 | Dhr. Does, Hilversum

Wij hebben een goede ervaring met Obelix Verhuizingen. Met z’n 5en hebben zij een ontzettend veel werk verricht in een prettige sfeer. Dat heeft de verhuizing toch nog gezellig gemaakt. Prijs kwaliteit is uitstekend! Wij raden iedereen Olaf en zijn mannen aan.

25-06-12 | Dhr. Dimitrakakis, Vleuten

Op een leuke en verzorgde manier verhuisd van 2 woningen naar 1, Olaf en zijn 5 mannen hebben werkelijk gebuffeld en bergen verzet. Een echte aanrader en zeker met een strak budget een goede profesionele verhuizer met alles erop en eraan, zelfs toen 1 van de jongens volledig uit zijn broek scheurde. Dank je wel voor de goede zorgen Olaf en de groeten aan de jongens, Louise en Menno.

25-05-12 | Dhr. Noort, ’s-Gravenhage

Ik ben zeer tevreden. Ze kwamen met zijn vieren keurig op tijd. Mijn bank is destijds door de bezorgers van de meubel winkel uit elkaar gehaald omdat hij volgens hun niet naar binnen kon. Maar dankzij het vakmanschap van de verhuizers bleek het wel te kunnen zonder beschadigingen. Kortom zeer aan te raden!

16-05-12 | Mevr. van der Leest, Harderwijk

Prima verhuisbedrijf (goede service en prijs). Daarnaast zijn ze ook nog felxibel. Verhuizing kon doordat huis nog niet klaar was op afgsproken datum niet doorgaan. Dit was geen probleem en zonder extra kosten is er een maand later alsnog verhuisd.

02-05-12 | Dhr. Bosschers, Hilversum

Super tevreden over hoe mijn verhuizing verlopen is. De mannen waren erg snel, betrouwbaar en goede prijs/kwaliteit verhouding. Bedankt!

15-04-12 | Mevr. Bontekoe, Utrecht

Prima geregeld.

29-03-12 | Dhr. Mullaart, Bloemendaal

Verhuizers waren exact op tijd. Heel flexibel en behulpzaam. Kan Obelix echt aanbevelen. Ondanks meubelen die lastig te demonteren zijn, is het toch gelukt alles op tijd te verhuizen. Gaan zorgvuldig met je spullen om en denken met je mee. Super service!

24-03-12 | Mevr. Uytten Boogaart, Almere

Hardwerkende mannen die in twee ritten een compleet huis hebben verhuisd. Dit in minder dan een dag. Flexibel en meedenkend.Gezien de prijs top !

20-03-12 | Dhr. De Kok, Veldhoven

Zéér tevreden over Obelix. Ik kan het sympathieke bedrijf iedereen aanbevelen. De drie verhuizers waren keurig op tijd om de spullen uit een mobiele container in mijn huis te plaatsen. Dit deden ze met vlot én met aandacht, zorg en respect voor al het materiaal, dat dus ook geheel onbeschadigd nu op de juiste plek in mijn huis staat. Ook mijn pas geheel wit geschilderd huis bleef onbeschadigd. En dat met twee trappen in huis waarover vele spullen gedragen zijn. De mannen waren erg vriendelijk en beleefd in de omgang. Prettig gezelschap. En wanneer het nodig mocht zijn zal ik zeker weer graag van hun diensten gebruik maken!

12-03-12 | Mevr. Paalvast, Utrecht

Olaf en zijn mannen zijn kanjers. Ze hebben onze verhuizing van Breda naar Huizen prima uitgevoerd en binnen een dag geklaard. De prijs-kwaliteit verhouding is helemaal top. Mocht je binnenkort willen verhuizen dan zijn zij zeker een aanrader.

08-03-12 | Dhr. Geelen, Huizen

Prima verhuizers, snel en goed. Kwamen wel te laat op de afspraak, maar hebben de klus (van 4 hoog) goed geklaard!

03-03-12 | Mevr. Nagtegaal, Bussum

Onze ervaring met Obelix verhuizingen was prima. Ze kwamen netjes op tijd en gingen met respect met onze spullen om. Er is niks dat de verhuizing niet overleefd heeft. Daarnaast waren ze niet te beroerd om een loodzwaar audiomeubel toch naar de zolder te tillen door een nauw trapgat. De verhuizing met Obelix was erg relaxt, mede ook doordat de jongens van Obelix duidelijk lol hadden in hun werk. een aanrader.

19-02-12, Nijmegen

Top! Direct contact, heel flexibel, behulpzaam en kundig. Ook nog gezellig! En dat alles voor een goede prijs. Inclusief dozen, lift en 4 man. Bedankt!

07-12-11 | Mevr. Mourik, Utrecht

Het contact is goed en de afspraken ook, alleen de kasten kunnen ze niet in elkaar zetten deze zijn uit elkaar gehaald en opnieuw gemonteerd

28-11-11 | Dhr. janssen, Nieuwerkerk aaan den IJssel

 • Obelix Verhuizingen schrijft:
  helaas was het een kast die al een paar keer uit elkaar was gehaald en daardoor konden de schroeven niet meer vast worden gedraaid. Dit is ook gemeld maar gelukkig ging de rest wel goed, is er meer gedemonteerd en gemonteerd dan de afspraak was, al bij al vond ik het een leuke verhuizing.

De verhuizing is prima verlopen, het is een beetje uitgelopen, maar dat komt meer omdat ik het hele gebeuren onderschat heb.

28-11-11 | Mevr. Saso, Amersfoort

Deze opdracht is halverwege augustus al uitgevoerd en geheel naar wens verlopen. Olaf kwam thuis eerst een inschatting maken. Dat we 20 extra dozen nodig hadden, was geen enkel probleem en had geen effect op de prijs. Op de dag zelf verhuisd door 3 jongens en Olaf. Helaas moest er wel een keer extra gereden worden, maar daar werd niet over gemopperd. Ook dat de helft van de dozen naar zolder moest, was geen probleem. Hartstikke bedankt!

10-11-11 | Mevr. van Dulm, Hilversum

Het is een gezellige en goede verhuizing geworden. Leuke gasten en een vlot resultaat (en dat op een bloedhete dag ;-))

30-10-11 | Bilthoven

Goede ervaring met Obelix, prettig in de omgang!

19-10-11 | Dhr. Mahesh, ’s-Gravenhage

Met de mannen van Obelix is onze verhuizing soepel verlopen. Binnen no time was alles in de vrachtwagen en stond het op ons nieuwe adres. Wij onthouden dit zeker voor onze volgende verhuizing!

12-10-11 | Mevr. van Buuren, Utrecht

Prima werk. Enige minpunt is dat ze een uur later kwamen dan afgesproken.

11-10-11 | Mevr. Maan, Groningen

Well done. On time (even a bit ealier than the agreed time). In the budget. Good job

10-10-11 | Dhr. FRANCOIS, ’s-Gravenhage

Olaf en zijn mannen hebben prima werk verzet. Ik had het aantal m3 verkeerd ingeschat. Olaf is flexibel mee omgesprongen.

03-10-11 | Dhr. Vet, Rotterdam

Prima geregeld. Een maand later hebben ze nog verhuisdozen opgehaald, keurig volgens afspraak.

22-09-11 | Tiel

Op tijd, en volgens budget alles keurig opgeruimd.

26-09-11 | Dhr. Hagen, Kortenhoef

De verhuizing is prima en snel uitgevoerd. Olaf kwam bij mij ook met 4 jongeman. Zij deden het sjouw werk en hij de regie. Vriendelijke jongens die hardwerken.

10-09-11 | Mevr. Blok, Amsterdam

Goed gedaan voor een goede prijs. Obelix zelf kwam met 4 (vier!) jongens op de proppen. We hadden 3 vrachtauto’s vol van 22m3. Hard werkende knapen die sjouwden, Obelix deed de regie.

31-08-11 | Dhr. van Rijn, Utrecht

Voor de verhuizing van de tijdelijke woning naar onze nieuwbouwwoning in Deventer hebben we Obelix ingeschakeld. Deze sterke jonge mannen hebben de werkzaamheden keurig uitgevoerd. Ze werken hard en gaan zorgvuldig met je huisraad om. Ook de zware dingen zoals een jukebox en een Miele wasmachine zijn geen probleem. Bovendien erg goedkoop. We zijn dik tevreden!! een echte aanrader!!

27-08-11 | Dhr. Vreeling, Deventer

De jongens van obelix hebben prima werk geleverd. Het zijn harde werkers, heel vriendelijk en gaan netjes met je spullen om.

11-08-11 | Dhr. , ’s-Gravenhage

Verhuizing is prima verlopen, al liep het wel iets anders dan we hadden verwacht. Blijkbaar was binnen Obelix niet goed doorgegeven dat het totale aantal dozen ondertussen groter was geworden dan van tevoren ingeschat, waardoor ze pas ‘s avonds laat klaar waren. Ondanks dat de jongere medewerkers wel regelmatig lieten blijken dat ze het wel erg veel vonden, hebben ze het toch gewoon afgerond. Daarnaast hadden ze vooraf niet doorgegeven dat we na afloop direct moesten afrekenen, dit leek nog even een probleem te worden, maar met telebankieren was dat toch nog opgelost.

18-07-11 | Harderwijk

 • Obelix Verhuizingen schrijft:
  maar het verschil van dozen 40 of 140 is toch wel groot zodat er ook twee keer gereden moest worden, maar we hebben in ieder geval niets extra berekend aan de klant omdat we een prijsafspraak hadden gemaakt en ons woord is woord, gelukkig is alles toch goed gekomen.

Goede prijs, leuke mensen. Binnen 1 dag alles over, over een afstand van 100km.

10-07-11 | Dronten

Prima ervaring met de mensen van Obelix Verhuizingen. Ze komen hun afspraak prima na en zijn zeker bereid meer te doen dan wat was afgesproken.

28-05-11 | Dhr. de Jong, Hilversum

Prima verhuizers. Zou weer zaken mee doen.

28-05-11 | Dhr. Baerveldt, Amsterdam

De klus is goed geklaard door een vakman met assistentie van familieleden.

27-05-11

Super snelle, flexibele en soepele verhuizing. Mannen waren vriendelijk in omgang en hebben de verhuizing tot een gezellige dag gemaakt. Zeker een aanrader.

08-05-11 | Breda

Prima, gezellige en vlotte verhuizing.

26-04-11

Zeer tevreden over de heren van Obelix. Er wordt hard gewerkt en de jongens zijn prettig in de omgang. Bereid om iets extra’s te doen als het meer is dan voorzien. Tevreden klant!

25-04-11 | Mevr. Fieten, Amsterdam

Leuk team aan verhuizers… snel en professioneel opgepakt.

25-04-11 | Dhr. jansen, Utrecht

Verhuizing is zeer vlot verlopen; twee jongens hebben hard gewerkt en niets was hen te veel. Absolute aanrader!

16-03-11 | Mevr. Boers, Amsterdam

Goede betrouwbare vakmannen weten waar ze mee bezig zijn, ruim op tijd , goedkoop kan dus wel zeer goed zijn tot de volgende keer groetjes Robert.

10-03-11 | Dhr. haring, Huizen

Team met humor en goede kwaliteit. Netjes en snel gewerkt!

06-03-11 | Dhr. hoekstra, Dronten

Jonge jongens die van aanpakken weten, Ze moeten wel goed begeleid worden door de voorman. Jammer dat ze schade wel verdoezeld hebben. Daar kwamen we later achter. Even melden was wel zo netjes geweest. Voor de rest prima job en snel volgens afspraak uitgevoerd.

28-02-11 | Dhr. Janssen, Duiven

Afspraken werden niet goed nagekomen. De overeengekomen grote verhuiswagen was er niet waardoor er enkele keren met een kleinere gereden moest worden. Daar was te weinig tijd voor omdat er in de middag nog een andere verhuizing gepland was. Hierdoor naderhand zelf nog veel met eigen vervoer moeten overzetten. De eigenaar/initiatiefnemer liet al het werk door twee studenten doen en werkte zelf niet mee. In het nieuwe huis de nodige beschadigingen aan muren en houtwerk. Wacht nog steeds op de factuur die per post zou worden toegestuurd…

28-02-11

 • Obelix Verhuizingen schrijft:
  Punt 1: er kon niet met een grote auto voor gereden worden omdat we dan de straat in Rotterdam blokkeerden.
  Punt twee: het was drie hoog en het huis stond vol wat niet gemeld was want de klant was zelf verhuizer geweest in zijn studenten tijd en dacht dat het wel in een 4 uur gepiept zou zijn.
  Punt drie: hij perst de bank door het trappengat waar wij hebben gezegd dat dit niet ging.
  Punt vier: als Mr. zijn mail opent had hij gezien dat de factuur wel degelijk is opgestuurd.
  Punt vijf: ”de vrachtauto mag nooit onbeheerd staan om diefstal van de klant zijn spullen te voorkomen daarom is er 1 belader en twee sjouwers, die trouwens een vast dienstverband hebben bij Obelix.

Ze zijn concurrerend in prijs, accuraat en snel. En ze gaan voorzichtig met andermans spullen om. Een professioneel team waarin ook de humor niet ontbreekt. Prima werk geleverd mannen, bij een volgende verhuizing doen we weer graag een beroep op jullie. Hoewel…. verhuizen is niet echt een hobby van ons. Gelukkig voor de mannen van Obelix Verhuizingen wel. En dat stralen ze ook uit! Nogmaals bedankt voor de uitstekende service.

06-02-11 | Dhr. de Haas, Zeist

Prima vaklui, professioneel !

03-02-11

De verhuizing moest tot twee keer toe uitgesteld worden, maar dat was voor Olaf en zijn mannen geen probleem. De omvang van de verhuizing was niet goed ingeschat, waardoor het langer duurde dan gepland.

4-01-11

17/12/2010 heeft Obelix Verhuizingen een verhuizing voor mij uitgevoerd. Met vier man sterk stonden ze om 8.20 uur voor de deur. Een zeer opgewekt stel, voor wie echt niets te veel was. De verhuizing werd snel en adequaat uitgevoerd. Een antieke kast, waarbij bij een eerdere verhuizing een poot was losgeraakt en toenertijd simpel weer was vastgezet, werd door hun nu pas goed vastgezet. De kastdeuren die door de verhuizing iets uit het verband hingen, werden vakkundig door een van de mannen weer hersteld. Ik kan Obelix Verhuizingen dan ook van harte aanbevelen en als ik zelf nog eens wat te verhuizen heb, dan zal ik ze zeker weer inschakelen.

07-01-11 | Bussum

De vier aardige mensen van Obelix hebben hun werk goed gedaan. Ze waren op tijd, hebben snel ingeladen en uitgeladen. Dozen en inpakpapier moet je zelf regelen. Ik ben heel tevreden over de prijs/kwaliteit.

29-12-10 | Hilversum

Verhuizing duurde langer dan gepland mede door het slechte weer, hoeveelheid goederen die meer bleken dan gedacht die verhuisd moesten worden (ja 3X heen en weer gereden wat niet gebruikelijk is blijkbaar :). Maar het was geen punt, zonder problemen voor de afgesproken prijs met veel inzet en humor uitgevoerd…

04-12-10 | Dhr. Ipek, ’s-Gravenhage

Toch altijd weer afwachten wat je met werkspot kan verwachten. dat zullen meer mensen kennen. Ik ben blij dat ik op deze manier in contakt kwam met obelix verhuizingen. 2 jonge jongens aangestuurd door ervaren mannen. Prijs zeer redelijk, opgewekte vriendelijke sfeer en service goed. extra fijn dat wasmachine/droger af/aangesloten werden wat ik zelf niet had weten te doen. Zo was ik een paar uur later gelukkig verhuisd. Heel fijn.

27-11-10 | Mevr. libbert, Amsterdam

Voor de verhuizing hadden we in overleg met Obelix de opdracht aanbesteed inclusief inpakken van alle spullen. Olaf en zijn mannen zijn harde en vrolijke werkers, echte zingende arbeidsvitaminen. Ze pakken zorgvuldig in, met respect voor je spullen; er is niks gebroken uit de dozen gekomen. Helaas was de tweede dag een man ziek, maar zonder problemen kwamen Olaf en Robbie op zaterdag terug om het monteren van de kasten af te maken. Een prima verhuizing en een hele prettige ervaring; we kunnen het iedereen aanraden!

25-11-10 | Dhr. Kessener, Veldhoven

Keurig op tijd met 4 man verschenen. Zeer goed gehumeurd. Echter, gelijk bleek dat er niet helemaal rekening was gehouden met het feit dat alles van Utrecht naar Zuid-Limburg moest worden verhuisd. Gevalletje “foutje bedankt!”.
Echter, geen enkel onvertogen woord, ook niet over de afgesproken (zeer lage) prijs; “we hebben het beloofd, dus doen we het, punt”.
Daarop aan de slag gegaan.Verhuizing in onderling overleg in twee dagen (netto anderhalve dag) gedaan. Beide dagen is het zeer positieve humeur bij alle medewerkers geen moment weg.

23-11-10 | Fam. Willemsen, Maastricht

 • Obelix Verhuizingen schrijft:
  een leuke verhuizing met leuke mensen.

Verhuizing is erg tegengevallen. Duidelijke onderschatting van de hoeveelheid werk. De verhuizing heeft tot ‘s avonds 10 uur geduurd, waarbij 2 van de 4 mannen veel eerder vetrokken en waarbij wij zelf met 2 man vol hebben meegewerkt. Vervolgens hebben we de volgende dag nog 7 uur nodig gehad om de zogenaamde kleine restanten zelf te verhuizen. Wij zijn duidelijk ontevreden.

16-11-10 | Dhr. Hilbrands, Bussum

 • Obelix Verhuizingen schrijft:
  Klant was super onduidelijk zodat er tijdens de verhuizing nog ingepakt moest worden. Ze wilde alles in de garage omdat de verf nog nat was, het was ongeveer 50cub waar van ze zelf ook een deel zou doen. wij vragen wat er ingepakt moet worden en later moet alles mee, deze verhuizing had het dubbele moeten kosten.

Was prettige samenwerking; op tijd en drie man sterk aanwezig, positief ingesteld, meer gedaan dan afgeproken en werkten niet “op de klok”.

26-09-10 | Amsterdam

De verhuizers van Obelix zijn niet alleen zeer vakkundig en flexibel maar maken er ook nog eens een gezellige verhuizing van. Ondanks dat er toch meer spullen waren dan gedacht hebben zij hun vakmanschap bewezen door alles in de verhuiswagens te krijgen. De prijs/kwaliteit verhouding is zonder meer uitstekend en een aanrader voor een ieder die een grote of kleine verhuizing heeft. Zoek dus niet verder op Werkspot! Obelix, nogmaals bedankt voor jullie inzet en graag tot een volgende keer!

12-09-10 | Dhr. van Deventer, Zoetermeer

Een leuke dag gehad met Olaf en zijn mannen. Gaan overal goed en voorzichtig mee om en nemen de tijd om alles zo goed mogelijk van A naar B te krijgen. Er wordt ook niet gezeurd en juist goed meegedacht. Al met al een prima verhuizer!

15-08-10 | Driebruggen

Verhuis volledig uitgevoerd, hoewel er meer te (de)monteren was dan voorzien. De mannen zijn een hele dag met zijn vieren bezig geweest en binnen 1 dag was alles verhuisd, gemonteerd en op de juiste plaats gezet.

14-08-10 | Breda

Vakkundige gezellige mannen die hard werken. Bij ons bleek de inboedel groter te zijn dan voorzien, maar zonder problemen reed met twee maal op en neer. WIj kunnen ze iedereen aanraden!

13-08-10 | Nijmegen

Prima! Goed gehumeurde hardwerkende en meedenkende verhuizers! Keurig op tijd aanwezig en deden ook niet moeilijk over een paar kleine extra dingetjes die erbij kwamen. Deze mensen hebben respect voor je spullen, hielpen ook nog mee de antieke kast weer in elkaar zetten en vegen je stoepje zelfs ook nog schoon. Ook qua prijs een topper ! Obelix verhuizingen, hartelijk bedankt ! Familie Does, Hilversum.

07-08-10 | Hilversum

Vrolijke verhuizers en echte vakmannen de moeilijke kast is zeer vakkundig gedemonteerd en zonder schade verhuist de kast zit nu nog beter in mekaar dan toen hij door de leverancier geplaatst werd. echte Toppers en ik ben dik tevreden.

01-08-10

Top, oma was zeer tevreden over deze zingende verhuizers.

25-07-10 | Breda

Snel, bekwaam en goedkoop.

22-07-10 | Haarlem

Prima verhuizers, absolute aanrader.

14-07-10 | Driebergen

De Heren van Obelix waren een waar genot om mee te werken. Bijzonder goed gehumeurd werd deze verhuizing mede door hun aanwezigheid zelfs bijna leuk! Uiterst professioneel en heel goed meegedacht. Ik ben SUPER tevreden met hun service en zal ze bij de volgende klus zeker weer inhuren. Een echte aanrader dus! Groet, Michel.

08-07-10 | Amsterdam

Zeer fijne verhuizers! Alles werd onder gezang verhuist, Robby en Wesley bleven ontzettend vrolijk en hard doorwerken. Het bed dat ik zelf slecht in elkaar had gezet, hebben zij opnieuw gedaan. Super! Aanrader, Obelix verhuizers!

18-06-10 | Amsterdam

Obelix heeft voor ons de verhuizing gedaan en het is ons prima bevallen. Wat ons erg aansprak is dat de kasten, banken, tafels etc vakkundig in de wagen werden geladen en gebruikte dekens en dergelijke om mogelijke beschadigingen te voorkomen. Ook het neerzetten van de inboedel in ons nieuwe huis ging met de nodige zorg en aandacht. Al met al zeer tevreden en dit alles voor een goede prijs kwaliteitsverhouding.

30-05-10

De mannen hebben naar volle tevredenheid de klus geklaard. Ze deden vrolijk en bekwaam hun werk. Als we weer eens verhuizen is de keuze niet moeilijk.

30-05-10

Zeer betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf gezellige en ervaren verhuizers die van aanpakken weten. Wij zijn zeer tevreden en de volgende verhuizing bellen wij Obelix weer.

12-05-10 | Amstelveen

Aardige mensen, flexible en alles volgens afspraak (stipt op tijd aanwezig).

09-05-10

Olaf en zijn maten zijn vrolijke jongens die de klus goed hebben gedaan. Er komt op termijn weer een verhuizing aan en we gaan ze zeker weer inzetten.

07-05-10

Op zeer korte termijn waren de heren in staat om op een avond (dat kwam ons het beste uit) een lastige schuifdeurkast in Rotterdam te demonteren en op te halen en meteen naar Amsterdam te brengen en daar weer te monteren. Er stonden ruim op tijd twee ervaren verhuizers klaar die van wanten weten. Ze gaan net zo lang door tot alles weer helemaal netjes in elkaar zit, ook al werd het daardoor wel wat laat. Niet de uitstraling van de bekende verhuisbedrijven, maar wel erg flexiibel, ze doen wat ze beloven en voor een hele redelijke prijs.

05-04-10