Referenties en beoordelingen

Reviews Obelix Verhuizingen Hilversum
Kortom beoordelingen waar wij HEEL TROTS op zijn.

Lees ook op Werkspot de reviews over ons. Kijk hier voor onze reviews >>.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Obelix verhuizingen
Average rating:  
 7 reviews
 by Fam Nijhoff
Geweldig bedrijf

Wij zijn zeer tevreden over Obelix verhuizingen , vanaf de eerste afspraak tot het eind van de verhuizing ...
Vriendelijke en hardwerkende mannen en alles keurig verzorgd, wij bevelen dit bedrijf zeker aan.

 by Eveline
Verhuizing

Erg tevreden over het team van Obelix verhuizingen. Werkte snel en vriendelijk personeel. Ik ben regelmatig verhuist in de afgelopen jaren en eerste keer dat er niets gebroken is ;). Bedankt en tot een volgende verhuizing .....

 by Floor
Toppers

Wat een toppers deze mensen! Verhuizen is toch stressvol maar deze mannen hebben al mijn stress weggenomen. Ze zijn snel, behulpzaam, professioneel, denken mee en tegelijkertijd super relaxed waardoor de dag ontspannen aanvoelde.
Onwijs vrolijke mannen. Mocht ik ooit nog gaan verhuizen kies ik 100% weer voor Olaf en zijn team. Bedankt!

 by Reina
Verhuizen met een glimlach

Een echte aanrader! Wij zijn zeer professioneel verhuist door obelixverhuizingen uit Hilversum, schadevrij, werken met een glimlach. En ook nog eens het goedkoopste verhuisbedrijf van alle offertes. TOP

 by Jantine
Verhuizing

Keurig op tijd, goede communicatie vooraf, met veel energie en ervaring werken ze snel en gestructureerd. Goed gehumeurd waardoor het soepel en gezellig verloopt. Denken mee aan creatieve oplossingen (opa’s kast toch nog boven!). Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Bij mijn volgende verhuizing weet ik ze weer te vinden!

 by Dries & Dorien
Verhuizing

Toppers! Goede service en voorbereiding, op de verhuisdag zelf wordt er hard gewerkt met veel vrolijkheid. Netjes en behulpzaam.

 by Fam. Vahl
Verhuizing

Grote klasse; goede mensen, vriendelijk, hardwerkend en een eerlijke offerte en ruim binnen het afgesproken maximum klaar. Hun eindprijs is zon beetje de startprijs van de concurrent; echt een aanrader.