Voor particuliere verhuizingen Hilversum en omstreken belt u Obelix Verhuizingen

Een busje huren, wat vrienden inschakelen en die verhuizing is zo geregeld, denkt u wellicht. Toch werkt het in de praktijk niet zo. Een verhuizing van uw kostbare inboedel dient goed en efficiƫnt uitgevoerd te worden. Daarnaast hebben we een druk leven waarbij niet iedereen altijd in de gelegenheid is om te helpen. Wij ontzorgen u graag door op een vertrouwde manier efficiƫnt uw verhuizing uit te voeren. Voor particuliere verhuizingen Hilversum belt u Obelix Verhuizingen.

Dit is hoe wij werken

medewerkers Obelix Verhuizingen Hilversum

Onze medewerkers

Onze medewerkers werken graag voor Obelix Verhuizingen. Schakelt u ons als uw verhuisbedrijf in, dan krijgt u te maken met mensen die plezier hebben in hun werk. Dit vertaalt zich in een verhuizing waarbij we respect hebben voor uw spullen. Wij dragen zorg voor een voorzichtige behandeling van uw inboedel en mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, dan zijn wij daarvoor verzekerd en wordt de schade zonder scheve gezichten vergoed. Om u nog meer stress uit handen te nemen, kunnen wij ook de spullen voor u inpakken, uw meubelen demonteren en monteren en verhuisdozen leveren indien u liever zelf inpakt. Betrekt u niet direct uw nieuwe woning, dan kunnen wij u opslag bieden voor de spullen die u niet meeneemt naar uw tijdelijke verblijf.

Een offerte voor particulier verhuizingen Hilversum

Wij snappen heel goed dat u eerst wilt weten waar u op financieel gebied aan toe bent. Daarom kunt u bij ons altijd eerst een vrijblijvende offerte opvragen. Wij bieden u de beste service tegen heel scherpe tarieven en dat is dan ook het eerste wat u zal opvallen wanneer u de offerte ontvangt. Op de website vindt u een heel handig formulier waarop u de omvang van de verhuizing kunt aangeven. Op basis van de door u ingevulde informatie ontvangt u van ons een heldere offerte en weet u precies waar u aan toe bent.

Contact opnemen voor particuliere verhuizingen Hilversum

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken voor het verzorgen van uw verhuizing, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar, maar u kunt ook het contactformulier op de website invullen.