Obelix is uw betaalbare verhuisbedrijf Utrecht

U gaat verhuizen en wilt het liefst hier een verhuisbedrijf voor inschakelen. Zijn het de kosten voor een verhuisbedrijf die u tegenhouden? Dan heeft u ongetwijfeld nog geen offerte opgevraagd bij Obelix Verhuizingen. Wij zijn uw betaalbare verhuisbedrijf Utrecht met uitstekende kwaliteit en service. Wij ontzorgen u graag.

Scherp geprijsde service, uitgevoerd door vakmensen

verhuisbedrijf UtrechtWanneer u gaat verhuizen, heeft u veel aan uw hoofd. Een verhuizing wordt dan ook vaak als een stressvolle periode ervaren, maar daarnaast is het ook een dure aangelegenheid. Wilt u toch van de voordelen van het inschakelen van een verhuisbedrijf genieten zonder dat u daar meteen de hoofdprijs voor betaalt, dan neemt u contact op met Obelix Verhuizingen. Wij zijn het betaalbare verhuisbedrijf Utrecht, zonder dat de kwaliteit ten koste gaat van onze scherpe prijzen. Wij werken alleen met ervaren verhuizers die oog hebben voor goede zorg in het omgaan met uw spullen. Wij behandelen de verhuizing van uw spullen met respect en zijn verzekerd in het geval er onverhoopt toch schade ontstaat.

Altijd de scherpste prijs voor de beste oplossingen

Wij bieden totale verhuizingen aan, van het inpakken van uw spullen tot het demonteren en monteren van meubelen en alles wat daar tussenin zit. Wij bieden gebruikte en nieuwe verhuisdozen aan en indien gewenst pakken wij deze ook nog eens voor u in. U wilt natuurlijk weten waar u in financieel opzicht aan toe bent als u ons inschakelt en daarom kunt u bij ons heel eenvoudig een vrijblijvende offerte opvragen. U vraagt de offerte aan door het formulier op de website in te vullen of door op de site het intakeformulier te downloaden en ingevuld per e-mail aan ons te retourneren. Op basis van de door u ingevulde informatie zien wij wat de omvang van uw verhuizing is en kunnen wij een heldere offerte voor u opstellen. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent.

Contact opnemen met het betaalbare verhuisbedrijf Utrecht

Bij Obelix Verhuizingen hoeft u niet bang te zijn dat u krijgt waar u voor betaalt, bij ons krijgt u veel meer dan dat! Onze service blijft ook bij budgetverhuizingen gehandhaafd. Vraag een vrijblijvende offerte op of neemt contact met ons op voor het inplannen van de verhuizing. U kunt ons bereiken door te mailen, te bellen of door het contactformulier op de website in te vullen.

Stel uw vraag, u zult verbaast zijn van de prijs en de mogelijkheden!